Badrumsrenovering och svemester

Hur kommer vi att turista sommaren 2021? Det är det ingen som vet, ännu. Men det är inte svårt att tänka sig att vi kommer att hålla oss i Sverige, oavsett hur långt vaccinationsprogrammet har nått. Eftersom vi tillbringat så mycket tid hemma under våren är det också troligt att många kommer att vilja renovera sina kök eller badrum.

Kommer svenska turister att bli insläppta i länder som Kroatien, Grekland eller Spanien i sommar? Kommer vi ens att kunna ta färjan till Finland, eller åka till Legoland? Det är det ingen som vet i dagsläget. 

Ett av förra årets mest uppmärksammade nyord var svemester, och troligen kommer många av oss att svemestra även i sommar. Men det är kanske inte det enda vi kommer att ägna oss åt. 

Svemester och badrumsrenovering

Blir det en boom för renoveringar?

En annan effekt av pandemin, förutom svemestrandet, är vi tillbringat mer tid hemma än någonsin tidigare. När hemmajobbandet blivit standard i många yrken (men långtifrån alla) har många också velat förändra sin arbetsmiljö till det bättre. Det gäller inte minst köket och badrummet, två rum som har stor betydelse för hur vi uppfattar bostaden som helhet. Men att renovera samtidigt som man arbetar i hemmet är inte att rekommendera. Därför kommer många nog att passa på att renovera dessa rum under semestern. 

I praktiken innebär detta att den som bor i Umeå kommer att boka renovering via sajten Badrumsrenovering Umeå, för att få badrummet renoverat medan man vandrar i fjällen eller uppehåller sig i sommarstugan. 

Men det är naturligtvis inte bara i Västerbotten som intresset för renoveringar kommer att öka. Detsamma gäller i Småland. Där har man räknat fram ett renoveringsindex för de tre länen i landskapet. Det visar att renoveringarna ökade mest i Kronobergs län, där index steg med 17,5 procent under perioden mars till maj 2020. 

1 reaktion på ”Badrumsrenovering och svemester”

  1. Pingback: social signals seo service

Kommentarer är stängda.