Brukar du campa?

Gillar du och din familj att campa? Det är ju väldigt populärt här i Sverige att campa. Många familjer gör det varje sommar. Det har blivit en riktig livsstil för många familjer och många har lyckliga minnen från campingar som de har gjort som barn. Och det är underbart att byta miljö, utan att för den skulle behöva åka till Thailand, Rivieran, Mallorca eller vart det nu är som man åker på semester. Vi svenskar har ju sällan för mycket sol här i Sverige.

Mysigt att vara nära naturen

Att åka på camping är riktigt roligt. Man kommer ut i naturen. Att tälta en eller flera veckor gör så att man kommer närmare naturen. De som vill bo mer bekvämt kanske åker på camping med sin husvagn. Det är också jättemysigt och man sover kanske lite bättre i en riktig säng än på marken i sin sovsäck. Gillar man inte myggor kan det vara en större risk att man slipper dem i en husvagn, än i tältet. Å andra sidan hör man alla ljud i natten bättre i ett tält, och det är så mysigt.

Man behöver gas för matlagningen

Andra gillar ju att åka ut med sin segelbåt ut i skärgården och seglar kanske ner till Grekland, eller bara håller sig inom Sveriges gränser med sin segelbåt. Är man i en segelbåt så kan man alltid hoppa i havet, sjön eller var det nu är som man vill segla.
Sedan när man är våt och kall efter doppet, är det så gott att äta. Då behöver man gasol för att kunna värma maten. Att välja gas till matlagningen har så många fördelar. Gasen kan du alltid ta med dig, det kan du inte med el. Det är sällan som elen i en husvagn, bil eller utomhus vid tältet kan förse dig med den värme som du behöver för matlagningen.