Tryckeri på kläder

Så fungerar tryck på kläder

Du som har ett företag, oavsett om det är stort, litet eller mittemellan har säkert behov av att göra reklam för företaget. Det finns tryckerier som enbart arbetar just med tryck på snygga profilkläder, företagskläder eller bara till skolans kläder. Vill man ha riktigt snygg design på kläderna finns Stanley Stella kläder som är väldigt populära. Här har företaget som har tillverkat Stanley Stella kläderna tänkt på miljön och alla deras kläder är ekologiska. Vill man ha snygga kvalitetskläder är Stanley Stella ett bra alternativ.

Tryck företagets motto och logo på kläderna

Har du snygga kläder, väskor eller kepsar som du gärna skulle vilja trycka ditt företags logotype på? Då har du några olika varianter att välja mellan: Vill du har företagets logotype som tryck, eller som brodyr, eller som en variant där emellan. Med det menas att man kan fästa logotype som en brodyr men som limmas fast på kläderna, kepsen eller väskan.

Som du kanske gissar så är brodyren den dyraste varianten att fästa en logotype på kläder, kepsar eller väskor. Brodyren är det slags tryck på kläder som håller bäst. Det är därför som den är dyrast, men själva tillverkningen av brodyren är också mer omständlig. Brodyren innebär att du syr fast logotypen på själva det plagg eller väska som du ska ha brodyren på.

Så fungerar screentryck

Ett screentryck är endast ett tryck som du pressar på det valfria plagget, väskan eller vad det nu är som du önskar. Det är lätt att trycka. Det går att göra snabbt och i stora volymer. Och det kostar inte särskilt mycket. Det blir snyggt och dessutom har det varit så populärt i så många år. Vem har inte gått med sin skolas logo på sina kläder? 

Att bära kläder med samma logo ger sammanhållning igruppen. Bär man företagets logo, ger det en känsla av tillhbörighet, då det blir vi, som arbetar på detta företag, gentemot “de” som inte gör det. Så vill du snabbt skapa en “vi-anda” se till så att personalen får ett plagg med företagets logo!